Arvoseminaari® on palkittu parhaana yhteistyöprojektina

Arvoseminaari ® 2023 on palkittu nuorkauppakamarien Eurooppakokouksessa Romaniassa vuoden parhaana yhteistyöprojektina! Projekti toteutettiin yhteistyönä Oulun Nuorkauppakamarin kanssa. Projektipäällikköinä toimivat Outi Törmänen Oulun Kauppaklubista sekä Anna Poropudas Oulun Nuorkauppakamarista.

Arvoseminaari® on Oulun Kauppaklubin vastuulliseen johtajuuteen ja arvojohtamiseen keskittyvä korkean tason seminaari®, joka järjestetään vuosittain Oulussa eri teemalla. Vuonna 2023 teemana oli Pohjoisen elinkeinoelämän tulevaisuus ja panelisteina puolueiden puheenjohtajia.

Seminaarin päätavoitteena oli olla laajasti vaikuttava sekä kiinnostava, ja lisätä puoluejohtajien tietoisuutta Pohjoisen ohjelmasta sekä siitä, miksi Pohjois-Suomi on tärkeä koko Suomen menestyksen kannalta. Lisäksi tavoitteena oli vahvistaa elinkeinoelämää eettistä näkökulmaa.

Huikean hieno saavutus koko tiimiltä! Tilaisuus oli arvokas ja laadukas, hienoa, että saimme kruunuksi vielä kansainvälisen tunnustuksen.

Seuraavaksi projekti etenee kilpailemaan nuorkauppakamarien Maailmankokoukseen Zürichiin, Sveitsiin.

Kuvassa: JCI Finland - Suomen Nuorkauppakamarit puheenjohtaja Taru Mikkonen ja Oulun Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Sanna Ruotsalainen sekä projektipäällikkö Anna Poropudas.