Kirjat

Veikko Hulkko: Onni on sivutuote

Veikko Hulkon kirjoituksia johtamisesta, yrittämisestä ja ihmissuhteista.

Veikko Hulkko arvioi kirjassa suomalaista yhteiskuntaa omien elämänvaiheidensa ja elämänkokemuksensa kautta. Käsitellyksi tulevat muun muassa yrittäminen, johtaminen, politiikka, media, työ, kansainvälisyys, verotus, onnellisuus, parisuhde, kirjat, koruharrastus ja elokuvat.

Vaikka Hulkko käy kirjassa läpi omaa elämäänsä, kyse ei ole perinteisistä muistelmista. Kirja on ennemminkin essee, jonka läpileikkaava teema on eettisyys. Mikä on eettistä? Miten toimia ja elää eettisesti oikein ja miten ei pitäisi eettisestä näkökulmasta elää!

Hulkko muun muassa kritisoi käsitystä, että yrityksen tehtävä olisi pelkkä voiton tuottaminen omistajilleen, ja esittää kehittämänsä uuden määritelmän yrityksen tehtävästä. Hulkon mukaan eettinen toiminta ja yhteiskuntavastuu kuuluvat paitsi yrityksille, myös kaikille kansalaisille. Se on asia, jota ei voi ulkoistaa muiden hoidettavaksi.

Hinta: 27 eur (sis. alv. 24%)

Kirjan voi tilata alla olevalla lomakkeella tai Oulun Kirjakeskuksesta: Kirjan viemää, Isokatu 32. Paikallinen kirjakauppa Oulun ydinkeskustassa.

 

Anna Nieminen: Oulun kauppaklubin historiikki

Oulun Kauppaklubi Ry on julkaissut yli 100-vuotisen toimintansa kunniaksi näyttävän historiikin, johon on koottu historioitsija Anna Niemisen toimesta koko yhdistyksen uljas historia.
Lisäksi yhdistyksen toiminnasta on tehty laadukkaat esittelyvideot, joihin pääsette tutustumaan tästä.

Hinta: 30 eur (sis. alv. 24%)

 

 

Tilaa kirja tällä lomakkeella:

Valitse tuote/tuotteet *
Mikäli haluat tilata useamman kappaleen kirjoja tai haluat lähettää kirjat eri osoitteeseen, voit ilmoittaa tiedot tässä.

Tilauksen hintaan lisätään postituskulut.